› Hovězí
« 1 2 3 »
Stránka 2 z 3 - 30 položek celkem
Dodáváme v celku.
Jde o nejlepší část kýty, tzv. "špičku". Mramorování jemnými žilkami tuku a volná struktura svalových vláken zaručují křehkost masa při jeho dalším zpracování.
Dodáváme v celku. Objednání možné pouze po celých kusech. Průměrná váha jednoho kusu je 40kg.
Nabízí různorodost typů masa, neboť se jedná zhruba o polovinu z celkového podílu hovězího masa.
Rovněž nazývaná filet je pro velmi nízký podíl tuku (3-4,5%) nejlibovější částí hovězího masa.
Dodáváme v celku. Vhodné i pro přípravu mletého masa.
Vysoký podíl tuku a vaziva není v tomto případě vadou, ale přímo charakteristickým znakem tohoto masa.
Krátká dobře prorostlá svalovina získaná ze střední části 6.-8. žebra, která je i po uvaření šťavnatá a měkká.
Krátká silně prorostlá svalovina získaná ze střední části 1.-5. žebra.
Dodáváme v celku. Velmi dobré na guláš.
Svalovina nohou je silně zatěžována, proto je velmi šlachovitá a tuhá. Po delší tepelné úpravě však nabízí maso s výraznou chutí.
Dodáváme v celku
Velmi krátká svalová vlákna a mramorování zajišťují chutnost masa.
Dodáváme v celku. Objednání možné pouze po celých kusech. Průměrná váha jednoho kusu je cca. 2,5kg.
Nabízí jemnou, křehkou a šťavnatou svalovinu s výrazným aroma.
Dodáváme v celku.Objednání možné pouze po celých kusech. Průměrná váha jednoho kusu je cca. 3,5kg.
Pevné, ale jemně vláknité svalstvo výrazné chuti.
Vnitřní orgán obsahující zdroj vitamínů A a B12.